Ingen grekisk gud, precis



Katarina Kieri - Ingen grekisk gud, precis

Bokens handling:
Var det på grund av det ansiktet, den blicken, det håret som jag hade vaknat så tidigt? Det kunde det väl inte vara? En femtonårig flicka ska väl inte vakna klockan fem på morgonen på grund av en man. En farbror. En farbrorman.
Laura är femton år. Anders Strandberg är kanske trettiofem. Hon är elev och han är lärare. Anders Strandberg är ingen grekisk gud, precis, men Laura kan inte låta bli att tänka på honom, drömma om honom, möta honom..

Mina ord om boken: Jag som har läst Katarina Von Bredows tappning av denna sorts kärlek, är tyvärr inte helt förälskad i denna bok. Men jag tycker att Katarina Kieri har gjort ett bra jobb och en bra bok! Den är helt klart läsvärd! Alltså, jag är inte missnöjd! Definitivt inte.

Emmas ord om boken: Jag tycker att den här boken har en ödmjuk och gullig tappning. Vänskapen som utvecklas mellan läraren och Laura, men samtidigt mellan Laura och Stefan, tycker jag är oerhört fin. Det är ingen tiotoppare, men jag tycker helt klart att boken är läsvärd. Vill man läsa något gulligt, men samtidigt lite romantiskt, då är detta en bok man ska läsa.

Sidor: 217.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0