Spelet



Bali Rai - Spelet

Harjinder har ingen flickvän och inget flyt, det är i alla fall vad hans kompisar brukar säga. Så när inte bara en, utan två av stans coolaste tjejer plötsligt vill gå ut med honom kan han inte säga nej. Först känns det fel att lura dem, men sedan börjar han njuta av det.

Mina ord:
En bra bok av Bali Rai. Den är faktiskt riktigt bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den.. Så det blir: Läs den!

Bra att veta:
119 sidor.
Ganska lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Plats för tre



Kerstin Erlandsson Svevar - Plats för tre

Linn och Nora är kompisar. De åker på skidresa tillsammans. Där träffar de Martin. Linn blir kär. Hon glömmer nästan bort Nora. Och Nora blir sur. Men så händer något, och allt blir annorlunda.

Mina ord:
En ganska bra bok. Fast det är ju inte en av mina favoriter.. Har nog inget mer att skriva om den.. Haha.

Bra att veta:
91 sidor.
Lättläst.
Från förlaget Hegas som har med lättläst att göra.

/ bokens egna mening Madeleine.

Livet på en kylskåpsdörr



Alice Kuipers - Livet på en kylskåpsdörr

En roman om att skapa tid för dem du älskar innan tiden rinner ut.

Mina ord:
Det stod inte så mycket på baksidan av denna boken.. Men den är riktigt bra och lite grann en tårvarningsbok. Men jag säger bara läs. Ifall du inte har ont av att läsa om cancer. Det har egentligen jag men jag tog steget och det är jag glad för.

Bra att veta:
242 sidor.
Snabbläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Bert och ryska invasionen



Sören Olsson - Bert och ryska invasionen

Problem: Bert får oväntat besök. Och måste flytta in i garderoben. Med endastför liten tältsäng och dator.
Andledning: Föräldrarna har hyrt ut hans rum till en rysk flicka vid namn Darja, som är en överdrängare på gymnastik.
Åtgärd: Avslöja ryska Darjas skumma avsikter så att SÄPO kan kasta ut henne ur landet och - för allt - ur Berts rum!
Komplikation: Darja visar sig vara en svår nöt att knäcka. Hon är till exempel mycket sötare än vad som borde vara tillåtet för en inkräktare.
Med hjälp av goda vänner, äldre släktingar och sitt ryska ursprung tar Bert itu med problemen...

Mina ord:
Ennu en bra bok av Sören Olsson. Denna boken är riktigt bra för Bert är ju så dum. Och hans kompisar är ju inte bättre..

Bra att veta:
125 sidor.
Ganska lättläst.
Bilder ritade av Anders Jacobsson.

/ bokens egna mening Madeleine.

Bert + Samira = Sant?



Sören Olsson - Bert + Samira = Sant?

Mitt namn är Bert Ljung. Jag har precis börjat sexan. ALLT händer då. Jag får förmodligen mustach. Vi sexor bestämmer på skolan. Synd bara att det finns en sexa till. De säger att det är de som bestämmer. 6A mot 6B. Samira är det vackraste namn jag vet. Samira går i den andra sexan...

Tack och hej - leverpastej

Bert har fullt upp med att få Samira att inse att hon och han hör ihop. Och så är det Rezas galna kusin Shirin som dyker upp överallt. Vad vill hon egentligen?

Mina ord:
Sören Olsson har lyckats med massor av Bert böcker. Jag älskar Bert. Dom är bara så bra. Och alla kommentarer i boken.. Dom är ju lite dumma i huvudet egentligen ;) Men den är läsvärd till tusen! Kommer snart ett till inlägg med Bert ;)

Bra att veta:
105 sidor.
Lite bilder i ritade av Anders Jacobsson.
Ganska lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Emmy Moréns dubbla liv



Barbara Voors - Emmy Moréns dubbla liv

Emmy Morén är 15 år och en uttråkad gymnasist. Föräldrarna har just skilt sig. Kvar är en splittrad familj som de bra dagarna äter mikromat på tallrikar, de dåliga direkt ur formen med plastbestick. Mitt i tristessten googlar Emmy sitt namn och finner en 29-årig skådespelerska med samma namn. De börjar brevväxla och snart undrar båda två: kan man skriva till den blivande versionen av sig själv?

Mina ord:
Jag tycker att boken var riktigt bra! Man kände igen sig i så mycket av det som skrevs att man nästan blev förvirrad. För att inte avslöja för mycket kan jag inte säga så mycket, men jag måste säga att det var en sådan bra bok att det är ett måste för en bokälskare att läsa den.

Madeleines ord om boken: Jag tyckte att denna boken var bra. Men lite luddig och så. Inte så värst mycket kärlek i. Om en bok ska vara extremt bra är det nästan ett måste att det finns kärlek i. Helst mycket.

Bra att veta: 
140 sidor.
Spännande.
Rolig.
Lättläst.
Intressant & klok.

/ bokens egna mening Emma.

Men jag då!



Bente Bratlund - Men jag då!

Linneas bror Tobias är sjuk. Så sjuk att han kanske ska dö. Och mamma bryr sig bara om honom. Hon ser inte Linnea. Hon kommer inte ens och tittar på pjäsen i skolan. Fastän Linnea har huvudrollen. Linnea är arg på både mamma och Tobias. Men så blir Tobias sämre...

Mina ord:
En jätte bra bok. Kanske lite töntig för mig egentligen men den har ett bra budskap i alla fall som jag uppfattar det! Budskapet som jag tror att den har är nog att alla har det tufft när en människa i närheten blir svårt sjuk. Ingen har det svårare än den andra. Det är bara så.

Bra att veta:
102 sidor.
2 sidor om författaren och 2 om den som översatt boken.

/ bokens egna mening Madeleine.

MSN Maja söker Noa



Eva Salqvist - MSN Maja söker Noa

Noa chattar med flera av Majas klasskamrater. Han säger att han ska börja i klassen efter jullovet. Tjejerna blir kära i honom och killarna tycker att han är spännande. Men Maja har han inte kontaktat, inte ens via MSN. Baja Maja kallar klassen henne ända sedan tvåan. Maja önskar att hon var mer som Elin A, att hon sa ifrån, att hon var modig. Hon är så nyfiken på vem noa är att hon kontaktar honom. De chattar en gång, men Maja tycker att Noa är lite knäpp. Så en dag börjar han messa henne till skolan. Hej Maja. Vad fin du är idag i din prickiga tröja. Puss och kram från Noa. Står det på mobil displayen. Men Noa har ju inte börjat i skolan än. Vem är det då som skickar sms till Maja? Och vad vill ha egentligen?

Mina ord:
Det är en bra bok där man först tror att Noa är en snäll kille och bra kompis men man får ju veta en del i boken. Läsvärd!

Bra att veta:
102 sidor.
Lättläst fast liten text, ni förstår när ni läser.

/ bokens egna mening Madeleine.

Textlek



Kate Cann - Textlek

... Jag är alldeles stel. Det känns som om jag är någon annanstans... En röst inom mig säger att jag måste fråga honom om meddelandena, men jag kan inte. Jag är rädd. Rädd hur han kommer att ljuga, rädd för sanningen.

Allt är bra i Mels liv, och det allra bästa är pojkvännen Ben. Han är trevlig, rolig och underbar att vara tillsammans med. Mel kan inte fatta att han har fastnat just för henne. Men så börjar hon få otäcka sms på sin mobil. De säger att Ben bara leker med henne. Att han tänker dumpa henne. Att han träffar någon annan. Är meddelandena bara från en avundsjuk rival, precis som hennes vän Lisa påstår? Eller är de sanna?

Mina ord:
Textlek är en bra bok som handlar om att man faktiskt kan göra människor illa via sms. Mel blir riktig ledsen och är inte riktigt sig själv. Boken är riktigt bra och läsvärd.

Bra att veta:
83 sidor.
Ganska lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Den första gång jag såg dig...



Katarina Kuick - Den första gång jag såg dig...

''Den första gång jag såg dig spydde du i mina skor...''

Så börjar boken om killen och tjejen som absolut inte vill bli kära den första gång de ses. Och inte den andra eller tredje heller. Men sen..

I korta kapitel turas kille och tjejen om att berätta sin kärlekshistoria.

Mina ord:
Den här boken rekommenderas starkt! Den är riktigt läsvärd. Det som händer mellan killen och tjejen är underbart. Jag säger bara läs.

Bra att veta:
72 sidor.
Lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Du och jag, Marie Curie



Annika Ruth Persson - Du och jag, Marie Curie

Jenny är femton år när hon blir tillsammans med Filippa, som spelar i samma fotbollslag. Förälskelsen känns i hela kroppen och i sin dagbok berättar hon allt för sin idol, den franska vetenskapskvinnan Marie Curie. Det händer mycket i Jennys liv det här året. Inte bara mötet med Filippa utan också förhållandet till föräldrarna, kompisarna och tränaren i fotbollslaget.

Mina ord:
Jag tycker att boken var rätt bra! Det var inte en höjdare, men den var spännande att läsa. Känslorna mellan flickorna emellan är väldigt annorlunda om man jämför med andra böcker jag har läst. Annars tycker jag helt klart att den är värd att läsa. Såg bara i förbifarten att där finns en tvåa, det återstår att se om jag kan tänka mig att läsa den också.

Bra att veta: 
175 sidor.
Spännande.
Rolig.
Lättläst.

/ bokens egna mening Emma.

En liten chock



Johanna Lindbäck - En liten chock

Gustav hoppades på tre saker när han började gymnasiet.
1. En flickvän, eller en tillfällig tjej att ha sex med, åtminstone en gång.
2. En massa nya kompisar med samma intressen som han, det vill säga inte sport.
3. En ny personlighet.

Nu är det bara några månader kvar till studenten och Gustav har nästan gett upp hoppet. Men så bildar han och Elin i klassen en pakt. De ska göra något oväntat - något som gör dem mindre missnöjda med sig själva och sina förutsägbara liv. Något som gör att de slipper dö av tristess och leda.
Det drar ihop sig till en liten chock...

Mina ord:
En riktigt bra bok! Jag satt som klistrad från första till sista sidan. Med blandning av humor, charm, romantik, galenskap och otrolig spänning har Johanna Lindbäck lyckats fängsla mig ännu en gång.

Madeleines ord om boken: Den här boken var jag helt galen i. Jag minns att jag låg och läste den runt klockan två på natten med min kusin som sms kompis. Gud vad bra den var! Sedan när jag hade läst ut den var jag riktigt sur och var tvungen att börja på en ny bok. Det var för att slutet på denna bok inte riktigt föll mig i smaken. Men ja, smaken är ju som baken kan tänkas.

Bra att veta: 
272 sidor.
Spännande.
Rolig.
Läsvärd x hundra!

/ bokens egna mening Emma.

Min typ brorsa



Johanna Lindbäck - Min typ brorsa

- "Är du helt knäpp", sa Manda upprört. "Vad håller ni på med? Han är ju för fan nästan ihop med...!"
- "Tror du inte jag vet?" sa Nina dovt ner i kudden. "Tror du jag är dum?"
- "Jamen vadå! Hur kan du låta han hångla upp dig?"
Nina vände sig långsamt om och såg på Manda.
- "Han? Tänk om det var jag?"
- "Menar du att? Alltså, jag kan inte..." Manda var så osammanhängande att hon fick börja om.
- "Han är ju typ din brorsa!"

Fira nyår i Luleå med mammas nya kille är inte direkt vad Nina drömt om. Och att mamma förälskat kvittrar om att internet-Tomas har två söner som är precis i Ninas ålder gör inte saker bättre. Men nyåret blir bättre än hon hade kunnat ana. Tomas söner visar sig vara helt okej faktiskt. Särskilt den ena...

Mina ord:
Spännande, galet rolig och lite romantisk bok. Låtsassyskon som tycker både det ena och det andra om varandra, fester, konstiga meningar och tankar som blir värre. Hur långt får man tänka om sina låtsassyskon? Det är frågan. Jag tycker att boken var riktigt bra, helt klart läsvärd.

Madeleines ord om boken: Det här är en riktigt bra bok. Den fångade mig som läsare totalt. Jag kunde inte lägga ifrån mig den.

Bra att veta: 
253 sidor.
Spännande.
Rolig.
Lättläst.

/ bokens egna mening Emma.

Trasig Ängel



Bente Bratlund - Trasig Ängel

Fanny bor med sin mamma. Mamma har träffat en ny kille. Men Fanny litar inte på honom. Han tittar så konstigt på henne. Särskilt när mamma inte är hemma. Fannys bästa vän heter Lina. Hon kan spå i korten. Korten säger att något hemskt ska hända. Och det gör det...

Mina ord:
En bra bok som handlar om en tjej som bor med sin mamma. Hon ska fira jul med mammas kille Tore. Men han tittar på henne på ett märkligt sätt. Hon börjar tycka att det är obehagligt då han kommer hem till henne två timmar innan hennes mamma har slutat.. Boken är ganska bra. Den var inte jätte bra men det var bra! Rekommenderas till människor som inte gillar svårlästa böcker. Hegas förlag är ett bokförlag för människor med skriv och läs svårigheter. Men man kan ju läsa dem fast man inte har något av det.

Bra att veta:
83 sidor.
Lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Kråkflickans återkomst



Kate Cann - Kråkflickans återkomst

I mörkret väntar kråkorna...
Innan Lily blev vän med kråkorna i Wakeless skogen var hon ensam och olycklig. Nu är hon Kråkflickan. HOn är stark och förälskad, och allt har förändrats. Men det får bara hennes fiender att vilja skada henne ännu mer. Lily måste sätta stopp för dem, en gång för alla.
Kråkflickan är tillbaka. Och nu har hon en plan...

Mina ord:
Kråkflickans återkomst är fortsättningen på Kråkflickan. Båda böckerna är verkligen läsvärda! De handlar ju om en tjej som går från mobbad til coolast och dom flesta som hade med henne att göra är nu rädda för henne. En riktigt bra fortsättningsbok!

Bra att veta:
100 sidor.
Lättläst.
Del 2 av serien Kråkflickan, även den sista.

/ bokens egna mening Madeleine.

Babbeldrottningen i New York



Meg Cabot - Babbeldrottningen i New York

Lizzie Nichols har ett stort problem i livet: hon kan aldrig hålla tyst! Hon har en osviktlig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Nu är hon i New York, lika bubblande charmig och optimistisk som alltid: det gäller bara att hitta ett jobb och en bostad så blir allt toppen!

Men hon måste kämpa sig igenom den ena förnedrande situationen efter den andra och får slutligen jobb som receptionist på en advokatbyrå. Inte precis hennes drömjobb (som är att öppna en vintagebutik för brudklänningar) men det betalar i alla fall räkningarna. Fast hennes råd till blivande brudar att inte skriva på äktenskapsförorden underlättar inte precis hennes karriär. Kan hon aldrig lära sig att hålla munnen stängd!

Mina ord:
Boken är relativt lång, men man tröttnar ändå inte på dess handling. Den har så mycket humor i sig på ett väldigt charmigt sätt och kärleken vi får veta av i boken är rätt fin. En bok jag varmt rekommenderar. Dock tycker jag att man ska läsa första boken först, då detta är tvåan i serien om babbeldrottningen.

Bra att veta: 
294 sidor.
Spännande.
Svårläst i vissa tillfällen.
Nummer två i serien.

/ bokens egna mening Emma.

Kråkflickan



Kate Cann - Kråkflickan

Det finns inget ljus utan mörker

Lily är en outsider. Skolans tuffaste tjejgäng trakasserar henne och killarna vet knappt om att hon finns. För att komma ifrån sina problem går hon ut i skogen. Men hon är inte ensam. Där finns kråkorna. Mötet med kråkorna förändrar Lily, och inom henne vaknar en önskan om revansch. Hon får en ovanlig idé, en idé som kanske kan förändra allt...

Mina ord:
En riktigt bra bok av Kate Cann. Lily i boken blir verkligen modig och gör som hon själv vill för första gången. Hon har alltid lyssnat på alla andra. I alla fall riktigt läsvärd!

Bra att veta:
90 sidor.
Lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.


Vikarien



Åsa Storck - Vikarien

- Det syntes ju tydligt att han kollade på mej! sa Moa
Jämt var det likadant! Moa snackade och Samra lyssnade. Om ändå Moa hade kunnat lyssna på Samra någon gång! Så blev det sällan. Det var precis som om Samras liv inte var lika viktigt och intressant som Moas. Samra började tröttna på det. Nu fick det snart räcka!

Mina ord:
Den här boken läste jag ut på en kvart när jag väntade på bussen. Även om det var riktigt snabbläst så han man få mycket information om man säger så. Det var en bra bok om vänskap, kärlek och självförtroende. Tro mig, jag vet.

Bra att veta:
29 sidor.
Lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Din syster Elina



Inger Granberg - Din syster Elina

En dag ringde en okänd tjej på Annas dörr.
- Hej, är det du som är Anna? frågade hon allvarligt.
Hur kunde en helt främmande tjej veta vad Anna hette? Det var alltför skumt, tänkte Anna och stängde dörren mitt framför näsan på henne. Men tjejen gav sig inte. Hon lade en lapp i brevinkastet.
Anna! Var inte rädd. Jag är din okända syster. Du måste skriva till mig. Din syster Elina.
Anna läste på lappen om och om igen. Kunde det vara sant? Sånt händer väl bara i filmer och böcker.

Mina ord:
En riktigt läsvärd lättläst bok. Det finns både glädje, ilska och tårar med i boken. Jag grät en liten skvätt på ett ställe i boken. Gillade den starkt fast det inte var någon kärleksbok.

Bra att veta:
90 sidor.
Riktigt lättläst.

/ bokens egna mening Madeleine.

Nick och Norahs oändliga låtlista



Rachel Cohn & David Levithan - Nick och Norahs oändliga låtlista

Nick: Jag vet precis vad som kommer hända och jag vet att jag måste göra någonting - vad som helst - för att hindra det. Så jag, den halvtrista basisten i det halvdåliga queercorebandet, vänder mig till tjejen i flanell som jag inte ens känner och säger: ''Jag fattar att det här kommer att låta konstigt, men skulle du ha någonting emot att vara min flickvän de närmsta fem minuterna?''

Norah: Hon kommer rakt emot mig. Nej nej NEEEEEEEEEEEJ. Herregud, jag gör vad som helst för att hon inte ska känna igen mig och börja prata med mig. Pojkvän till undsättning! Jag besvarar icke-bögens fråga genom att lägga handen bakom hans nacke och trycka hans ansikte mot mitt.

De möts vid midnatt. Sedan korsas deras vägar, igen och igen. Musik, dans och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten näst intill oändlig. Rachel Cohn och David Levithan skriver vartannat kapitel och låter Nick och Norah växelvis delge sina ibland vitt skilda tolkningar av nattens händelser.

Mina ord:
En riktigt bra och läsvärd roman. Nick är en kille som är med i ett band där alla är homosexuella förutom han. Han har nyss blivit dumpad av sin tjej och kommer inte över det. Norah är hans undersättning. Det blir mer än bara fem minuter..

Bra att veta:
198 sidor.
Ganska mycket tankar och inte så mycket prat.

/ bokens egna mening Madeleine.


För bra för att dö



Alicia Thompson - Vad är det för fel på dig?

Stella lever sitt liv om nätterna, i skydd av mörkret. Hon har sina råttor och sin dator. Där öppnar sig en fristad, en egen värld. Hon tror att hon väger mer än tre siffror, men vågar inte ställa sig på vågen för att få veta. I skolan härskar Drottning Alva som har smulat sönder Stella under lång tid, sakta malt ner henne. Men så händer något avgörande. Stella bestämmer sig för att göra allvar av det som hon har tänkt på en längre tid. Försvinna. Glida ut genom dörren. Ta livet av sig. På nätet träffar hon Joel, som också vill dö. De två bestämmer sig för att bilda en självmordspakt.

Mina ord:
Jag sträckläste mig igenom hela boken. Ett enormt viktigt budskap. Stella och Joels vägar korsas och de bestämmer sitt öde tillsammans. Motgångar efter motgångar och de är nu redo att ta steget bort. Men vad händer när föräldrar lägger sig i, när andra grejer än väntat sker - kan man då ta sig tillbaka till livet? Den här boken var spännande och man visste aldrig riktigt vad som skulle hända.

Bra att veta: 
166 sidor.
Ett bra budskap för folk som mår dåligt (även för alla andra som inte vet hur det är).
Spännande.
Lättläst.

/ bokens egna mening Emma.

Dags att våga?



Åsa Nilsson - Dags att våga?

Alexandra vet inte varför hon fascineras så av Yulia. När de börjar prata känns det som att de kan prata om allt. Alexandras tankar börjar alltmer upptas av Yulia. Hon vet inte riktigt hur hon ska hantera det. Hon är väl inte en sån som blir kär i tjejer, eller. Och även om hon vore det så kanske inte Yulia är det.

Mina ord:
Den här boken var otroligt bra! Det är en bok där man får följa två tjejers kärlek till varandra, tankar från omgivningen, svårigheterna med att våga komma ut och att hålla kvar i kärleken.

Madeleines ord om boken: Det här är absolut en av dom bästa böckerna jag någonsin läst. Kärleken i boken är enorm! Gillas starkt.

Bra att veta: 
148 sidor.
Kärlekshistoria med många hinder.

/ bokens egna mening Emma.

Bögslungan



Per Alexandersson - Bögslungan

Det är veckan innan nian slutar. Nu händer allt. Bråk ställs på sin spets och kompisar blir fiender. Det gäller att inte bära väskan på fel sätt, ha på sig fel kläder eller säga något klumpigt. Minsta felsteg och du går från cool till mobbad. När Max äntligen får en tjej blir han lycklig, men är han verkligen kär i henne? Max blir livrädd när han börjar tänka för mycket på Niklas. Är han bög?!

Mina ord:
Den här boken är riktigt bra. Den handlar om saker som faktiskt förekommer specielt i skolor. Jag menar, vad är det för fel med att vara sig själv. Ingen människa kan välja vem dem gillar eller vilket håll dom ska vara lagda åt. Boken har ett bra budskap! RIKTIGT LÄSVÄRD!

Bra att veta:
136 sidor.
Ganska stor text.
Lättläst.
Bra handling.

/ bokens egna mening Madeleine.

Majas morsas kompis sambo



Katarina Kieri - Majas morsas kompis sambo och andra noveller

Mina ord:
En helt fantastisk bok med ett innehåll av elva noveller. Så mycket förvirring, kärlek, känslor och konstigheter har jag nog inte läst i en bok innan. I vissa delar förstår man inte allt, men efter ett tag så inser man hur allting ligger till. I de här elva novellerna flätas allt samman, novellerna handlar om samma personer, fast i olika faser av deras liv.

Bra att veta: 
144 sidor.
Riktigt fin novellbok.
Lättläst.

/ bokens egna mening Emma.

Mitt nya jag



Rosie Rushton - Mitt nya jag

Jemma blir rasande när hon får reda på att familjen ska lämna stan och flytta ut på landet. Eftersom hon just har stött ihop med sin absoluta drömkille kunde det inte kommit vid en sämre tidpunkt. Nu gäller det bara att få honom att lägga märke till henne innan det är för sent. Kanske är det dags att ta till en del drastiska metoder...

Mina ord:
Riktigt bra bok + att den är väldigt lättläst. Jag gillar den starkt!

Bra att veta:
96 sidor.
Lättläst.
Rosie Rushton har gjort fler lättlästa böcker.

/ bokens egna mening Madeleine.


Petras ponny



Tulla Hagström - Petras ponny

Mina ord:
En hästbok som faktiskt var riktigt läsvärd. Den handlar om en tjej som heter Petra och hennes häst Svala. Tillsammans lär de blinda Siv att rida. Och tillsammans får de vara med om en hel del äventyr.

Bra att veta: 
156 sidor.
Hästbok.

/ bokens egna mening Emma.

Stenkoll



Catherine MacPhail - Stenkoll

När Nick kommer över en magisk sten som får ägarens önskningar att slå in verkar det för bra för att vara sant. Med stenens hjälp borde det bli lätt att vända saker till hans fördel i skolan. Men finns det en hake? Snart har Nick trasslat in sig i den ena absurda situationen efter den andra. Vissa önskningar borde han kanske ha behållit för sig själv...

Mina ord:
En riktigt rolig bok som jag rekomenderar starkt! Den har riktigt roliga kommentarer. Jag skrattade en del, man kan även tro att Nick är trög..

Bra att veta:
79 sidor.
Lättläst.
Rekommenderas till alla (enligt mig).

/ bokens egna mening Madeleine.

RSS 2.0